Logo

Satake 805-544 Daichi Gyuto (Séf) japán damaszk konyhakés, 20 cm-es penge hossz, damaszk acél, pakka fa markolat

Satake 805-544 Daichi Gyuto (Séf) japán damaszk konyhakés, 20 cm-es penge hossz, damaszk acél, pakka fa markolat

Satake 805-544 Daichi Gyuto (Séf) japán damaszk konyhakés, 20 cm-es penge hossz, damaszk acél, pakka fa markolat

HOME

52 990 Ft

RRP: 55 790 Ft

-5% kedvezmény
Cikkszám: 805-544
Készleten
Szeretné tudni, melyik konyhai eszköz képes megkönnyíteni és meggyorsítani a konyhai szeletelési feladatokat? A Satake Daichi Gyuto 20 cm-es japán damaszk konyhakés éppen erre lett tervezve. Ez a kés kiválóan alkalmas zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak pontos és precíz vágására, és kialakításának köszönhetően a legkülönfélébb filézési feladatokat is könnyedén elvégezheti vele, legyen szó csirke csontozásáról vagy kisebb halak filézéséről. Kiemelkedő minőség és innovatív tervezés A 69 rétegű kovácsolt damaszk acél penge nemcsak lenyűgöző megjelenést biztosít, hanem a tartósság és a pengeélesség garanciája is. A penge közepén található MVS10Cob mag magas széntartalmának köszönhetően rendkívül éles, ugyanakkor ellenáll a kopásnak, így hosszú távon is megőrzi kiváló vágási teljesítményét. A 20 cm-es penge optimális hosszúságú a precíz vágásokhoz, míg a kétoldalas szimmetrikus vágóél biztosítja a sima és egyenletes szeletelést. Kényelmes fogás, elegáns megjelenés A kényelmes és tartós pakka fa markolat nemcsak esztétikus, hanem ergonomikus kialakításának köszönhetően biztos fogást nyújt, még hosszabb használat során is. A kés teljes hossza 33,5 cm, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a pengével, a mindössze 170 grammos súly pedig könnyed manőverezhetőséget kínál minden feladathoz. Kiváló választás hobbi és profi szakácsok számára A 61 HRC keménységű penge lehetővé teszi, hogy még a legnehezebb konyhai feladatokkal is megbirkózzon, a penge vastagsága pedig mindössze 2,1 mm, amely különösen precíz vágásokat tesz lehetővé. A Satake Daichi Gyuto minden konyhában alapvető eszköz, legyen szó amatőr vagy profi szakácsról. Ez a kés nem csupán szerszám, hanem a konyhai kreativitás és hatékonyság valódi forrása. A japán kézművesség és nyugati funkcionalitás találkozása A gyuto kés története a Meiji-korra nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. A ""gyuto"" szó jelentése ""marhakés"", de ma már ez a típusú kés az egyik legsokoldalúbb eszköz a konyhában. A japán mesterek által készített vékony, rendkívül éles penge és a nyugati stílusú séfkés kombinációja tökéletesen megfelel a modern konyhai követelményeknek. Ne várjon tovább! Szerezze be a konyha lelkét, és tapasztalja meg a tökéletes vágás örömét a Satake Daichi Gyuto konyhakéssel!
Anyag Penge anyaga: 69 rétegű kovácsolt damaszk acél (MVS10Cob mag) • markolat anyaga: pakka fa
Jellemzők Keménység: 61 HRC +/- 1 • vágóél kialakítása: kétoldalas szimmetrikus
Méretek Teljes hossz: 33,5 cm • penge hossz: 20 cm • penge szélesség: 4,5 cm • penge vastagság: kb. 2,1 mm
Súly Kb. 170 g

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás